dr n. med. Włodzimierz Krzysztof Madej

Przyjmuje w:

Dodaj opinię:

Suma ocen: 9
Bardzo dobry
2
Dobry
2
Neutralny
1
Słaby
1
Bardzo słaby
3
Ocena:
Opinia:
Pozostało: znaków.
Twoja nazwa:

Opinie o lekarzu:

  • Dodał: Pacjent. ( 2013-05-20 )
  • Ocena: full_starfull_starempty_starempty_starempty_star

Opinia nie ocenia pracy lekarza. Administrator.

  • Dodał: starszy pacjent ( 2014-05-18 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Jako specjalista bardzo dobry jako czlowiek mało znający kulturę nie doceniający innych a szkoda bo traci pacjetów na rzecz tych ktorzy są mili i maja szacunek do drugiego czlowieka. Jako urolog bardzo dobry. Bardzo mi pomógł.

  • Dodał: pacjetka ( 2014-05-18 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starempty_star

Zawsze wytlumaczy wszystko i zawsze ma czas dla pacjeta,dokladny w pracy,Zawsze pomoze chociaz zachowuje dystans miedzy saba a pacjetem.Jest w swojej dziedzinie dobry

  • Dodał: aa ( 2014-08-03 )
  • Ocena: full_starempty_starempty_starempty_starempty_star

Opinia wymoderowana jako niezgodna z Regulaminem Serwisu pkt. II ppkt. 6 - Administrator

  • Dodał: Mistal ( 2014-12-06 )
  • Ocena: full_starempty_starempty_starempty_starempty_star

Niemiły, niesympatyczny i gburowaty

  • Dodał: samojedna ( 2015-01-08 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Rzetelnie, profesjonalnie, tak jak powinno być.

  • Dodał: pacjent ( 2015-04-20 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starempty_starempty_star

Jako specjalista bardzo dobry. Doświadczony. Jako człowiek... Niemiły, niekulturalny, wulgarny, brak mu empatii. Niestety, ale żeby być dobrym lekarzem trzeba by również dobrym człowiekiem. Bardzo szkoda, bo zespuło to moją opinie o nim. Abstrahując od tego ocenił bym go wyżej, ponieważ jego szybkie działania uratowały mi życie.

  • Dodał: Pacjent ( 2015-04-29 )
  • Ocena: full_starempty_starempty_starempty_starempty_star

Niemiły, niesympatyczny, nic nie potrafi wytłumaczyć, trzeba o wszystko dopytywać a i tak jego stosunek do pacjentów jest lekceważący. Niekulturalny. Mimo braku diagnozy przepisuje antybiotyki - na hipotetyczna chorobę. Nie polecam - wydawanie pieniędzy w błoto. Poza tym jako człowiek zupełnie bez kultury i gburowaty!!!!!

  • Dodał: jan wieczorek ( 2015-05-02 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starempty_star

w swojej dziedzinie bardzo dobry natomiast jako czlowiek nie umie badz nie chce byc mily dla pacjenta .Kazdy oczekuje dobrego slowa a pan doktor ma zagrywki ktore nie zawsze wszystkim odpowiadaja.Przekracza zasady kultury i traci pacjentow pomimo ze jest dobrym lekarzem. Szkoda bo traci dobre imie. Pacjent kombatant

Korzystanie z Witryny oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Możesz zablokować cookies zmieniając ustawienia w Twojej przeglądarce. Więcej informacji w polityce cookies.x