dr n. med. Włodzimierz Krzysztof Madej

Przyjmuje w:

Dodaj opinię:

Suma ocen: 13
Bardzo dobry
5
Dobry
2
Neutralny
1
Słaby
1
Bardzo słaby
4
Ocena:
Opinia:
Pozostało: znaków.
Twoja nazwa:

Opinie o lekarzu:

  • Dodał: Pacjent. ( 2013-05-20 )
  • Ocena: full_starfull_starempty_starempty_starempty_star

Opinia nie ocenia pracy lekarza. Administrator.

  • Dodał: starszy pacjent ( 2014-05-18 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Jako specjalista bardzo dobry jako czlowiek mało znający kulturę nie doceniający innych a szkoda bo traci pacjetów na rzecz tych ktorzy są mili i maja szacunek do drugiego czlowieka. Jako urolog bardzo dobry. Bardzo mi pomógł.

  • Dodał: pacjetka ( 2014-05-18 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starempty_star

Zawsze wytlumaczy wszystko i zawsze ma czas dla pacjeta,dokladny w pracy,Zawsze pomoze chociaz zachowuje dystans miedzy saba a pacjetem.Jest w swojej dziedzinie dobry

  • Dodał: aa ( 2014-08-03 )
  • Ocena: full_starempty_starempty_starempty_starempty_star

Opinia wymoderowana jako niezgodna z Regulaminem Serwisu pkt. II ppkt. 6 - Administrator

  • Dodał: Mistal ( 2014-12-06 )
  • Ocena: full_starempty_starempty_starempty_starempty_star

Niemiły, niesympatyczny i gburowaty

  • Dodał: samojedna ( 2015-01-08 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Rzetelnie, profesjonalnie, tak jak powinno być.

  • Dodał: pacjent ( 2015-04-20 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starempty_starempty_star

Jako specjalista bardzo dobry. Doświadczony. Jako człowiek... Niemiły, niekulturalny, wulgarny, brak mu empatii. Niestety, ale żeby być dobrym lekarzem trzeba by również dobrym człowiekiem. Bardzo szkoda, bo zespuło to moją opinie o nim. Abstrahując od tego ocenił bym go wyżej, ponieważ jego szybkie działania uratowały mi życie.

  • Dodał: Pacjent ( 2015-04-29 )
  • Ocena: full_starempty_starempty_starempty_starempty_star

Niemiły, niesympatyczny, nic nie potrafi wytłumaczyć, trzeba o wszystko dopytywać a i tak jego stosunek do pacjentów jest lekceważący. Niekulturalny. Mimo braku diagnozy przepisuje antybiotyki - na hipotetyczna chorobę. Nie polecam - wydawanie pieniędzy w błoto. Poza tym jako człowiek zupełnie bez kultury i gburowaty!!!!!

  • Dodał: starszy pacjent byly zoln ( 2015-05-04 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

jako lekarz bardzo dobry jako czlowiek zupelny brak kultury .Nie chce sie leczyc u niego bo ma zarty ktore nie odpowiadaja wszystkim a szkoda

  • Dodał: jan wieczorek ( 2015-05-02 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starempty_star

w swojej dziedzinie bardzo dobry natomiast jako czlowiek nie umie badz nie chce byc mily dla pacjenta .Kazdy oczekuje dobrego slowa a pan doktor ma zagrywki ktore nie zawsze wszystkim odpowiadaja.Przekracza zasady kultury i traci pacjentow pomimo ze jest dobrym lekarzem. Szkoda bo traci dobre imie. Pacjent kombatant

  • Dodał: Plucinski Andrzej ( 2015-05-04 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Pomimo ze jest dobrym lekarzem to ja juz do niego nie pojde.Jego gluoie komentarze sa nie na miejscu i czasami wulgarne.Nie kazdemu to odpowiada.Niech sie uczy kultury od innych nawet w tym wieku.Proponuje Panu zmienic sie bo traci Pan pacjentow swoim zachowaniem.Pacjent

  • Dodał: Zniesmaczona ( 2015-05-10 )
  • Ocena: full_starempty_starempty_starempty_starempty_star

W życiu nie spotkałam tak niekulturalnego człowieka!!!! W raz z partnerem byliśmy zmuszeni skorzystać z nocnej pomocy w szpitalu. Wiadomo jak to na SORze...Okres oczekiwania 5 godzin, po czym trafiliśmy na oddział w środku nocy i się zaczęło... Wyzwiska, obrażanie, diagnoza - rak - żadnego przygotowania psychicznego, z grubej rury rzucił " walczysz o życie, masz raka...". Dla osoby słabej psychicznie, ten lekarz naprawdę nie nadaje się jako lekarz...

  • Dodał: Pacjent Londyn ( 2015-07-18 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Nie mam pojęcia skąd macie takie opinie o dr. Madeju! Czytając je byłem przerażony,bo sam umowiłem sie do Niego prywatnie na wizyte w Londynie w klinice Tooting Medical Centre,gdzie też przyjmuje i byłem bliski rezygnacji przez to co tu przeczytałem,lecz zaryzykowałem.. i co? Otwarty,pełen kultury usmiechu lekarz z klasą,diagnoza ustalona ustalona w 10 minut,wywiad z pacjentem,luźna rozmowa mimo dużej rożnicy wiekowej,cały pobyt trwał około 30min.Przyszedłem pełen stresu a wyszedłem z gabinetu usmiechnięty. Lekarz jakich mało. Jeden minus.. szkoda ze nie jest tez ogolnym lekarzem,bo chodziłbym na 100%. Polecam lekarza jak i klinike.

Korzystanie z Witryny oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Możesz zablokować cookies zmieniając ustawienia w Twojej przeglądarce. Więcej informacji w polityce cookies.x