dr n. med. Witold Kłosiński

Przyjmuje w:

Dodaj opinię:

Suma ocen: 24
Bardzo dobry
17
Dobry
0
Neutralny
0
Słaby
3
Bardzo słaby
4
Ocena:
Opinia:
Pozostało: znaków.
Twoja nazwa:

Opinie o lekarzu:

  • Dodał: ciara ( 2013-02-04 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

co tu pisac najlepszy z najlepszych...i jaki przystojny:)))

  • Dodał: Sara 77 ( 2013-03-03 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Niezwykle miły dr. kompetentny, mądry, kulturalny. Ma olbrzymia wiedzę i w przeciwieństwie do innych korzysta z niej musi być na bierzaco z lekami bo od ręki mi pomógł. Gorąco polecam.

  • Dodał: Sisi ( 2013-05-26 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Dr Klosinski rzeczowo i profesjonalnie zajął sie moim problemem. Rozwiązał uciążliwy problem nawracajavych infekcji. Osobiście uważam go za profesjonalistów i zyczliwego człowieka. Polecam

  • Dodał: Krystyna ( 2014-03-24 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Wizyty u doktora sa konkretne i merytoryczne. Jest doskonalym profesjonalista. Pomógł mi w mojej chorobie i uważam go za godnego polecenia.

  • Dodał: Kasia ( 2014-03-24 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Pan dr Kłosiński opiekował sie mna podczas ciazy. Jest bardzo dokładnym lekarzem, specjalista o dużej wiedzy. Faktem jest ze wizyty sa szybkie ale nigdy nie zostałam bez odpowiedzi na moje pytania, czy w niewiedzy. Nie zamieniłabym go, bo wiem, ze jestem pod fachowa opieka! Polecam

  • Dodał: Jacek Pachulski ( 2013-12-30 )
  • Ocena: full_starempty_starempty_starempty_starempty_star

Jako ojciec niepełnosprawnej Ewy Pachulskiej nie mogę polecić tego Pana. Z powodu złej interpretacji wykresu KTG NIE wykonał cesarskiego cięcia przez co moja córeczka urodziła się w ciężkiej zamartwicy z dużym niedotlenieniem i niedokrwieniem mózgu (apgar 0.0.2.4) Zamiast cieszyć się z narodzin ja wybierałem hospicjum, żeby pożyczyło sprzęt do domu. Nigdy nie usłyszeliśmy słowa przepraszam. SZCZERZE ODRADZAM

  • Dodał: Sylvia ( 2014-01-22 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Dr Kłosiński jest wspaniałym doktorem i człowiekiem. Pomógł przyjść na świat mojej córeczce Julce. Opiekował sie mna przed i po porodzie. Polecam go. To wspaniały lekarz.

  • Dodał: zuza ( 2014-03-18 )
  • Ocena: full_starempty_starempty_starempty_starempty_star

Wizyta trwała max 10 minut. Miły, ale pospieszny i zlekceważył moje objawy. Dobrze, że zmieniłam lekarza w porę.

  • Dodał: Agnieszka ( 2014-08-13 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Dzięki doktorowi jestem w ciąży i to on będzie ją prowadził, jest miły, zawsze pyta jak się czuję, czy mam jakieś pytania, czy wszystko jasne, ma dużą wiedzę, czuję się pod jego opieką bezpiecznie

  • Dodał: niezadowolona ( 2015-11-02 )
  • Ocena: full_starfull_starempty_starempty_starempty_star

Pan doktor podchodzi do pacjentek bardzo rutynowo. Nawet nie jest zainteresowany wynikami badan. Jesli ktoras kobieta zajdzie w ciaze bedac pod opieka doktora to przypadek,nie zasluga leczenia. Przesadza z hormonami zlecanymi pacjetkom. Ignorant. Nie polecam-przestrzegam.

  • Dodał: Monika ( 2016-01-05 )
  • Ocena: full_starempty_starempty_starempty_starempty_star

Zgadzam się z wypowiedzią, iż jest ignorantem,lekceważącym wyniki badań. Z martwym plodem w 12 tygodniu ciąży chciał mnie przetrzymać w szpitalu bez wykonania zabiegu przez 4 dni -moim zdaniem było to spowodowane weekendem. STANOWCZO ODRADZAM

  • Dodał: Magda ( 2016-01-09 )
  • Ocena: full_starempty_starempty_starempty_starempty_star

Zdecydowanie odradzam!!! Ignorancja, brak empatii i podejścia do pacjenta. Nie wiem, skąd biorą się te dobre opinie? Nigdy nie byłam tak zrażona do lekarza, jak po odbytej wizycie u tego pana. Nie dajcie się omamić tym pozytywnym komentarzom, bo są o wiele lepsi lekarze przede wszystkim z powołaniem i szacunkiem do pacjenta.

  • Dodał: Magdalena M ( 2016-02-04 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Rzetelny i konkretny specjalista. W mojej opinii bardzo dobry lekarz. Przygotował mnie do in vitro W Salve w Łodzi i dzieki niemu w zeszłym tygodniu urodziłam zdrowa i piękna córeczkę. Opiekował sie mna do samego końca i jeszcxe po cięciu cesarskim dwa razy odwiedził w szpitalu. Nie zgadzam sie z poprzednim komentarzem bo bywa zdecydowany i małomówny ale na pewno nie ignoruje pacjentek. Ja osobiście go polecam nie tylko tu na forum ale rownież koleżankom i siostrze.

  • Dodał: Frędzelek ( 2016-02-08 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Absolutnie nie zgadzam sie z tym negatywnym komentarzem. 3 miesiące temu trafiłam do doktora po 2 latach leczenia niepłodności u innego lekarza w Łodzi. Wizyty były rzeczowe bez zbędnych umizgiwan i juz po pierwszym monitoringu cyklu zaowocowały ciaza. Jestem przeszczęśliwa. Wiem ze i trochę szczęścia w tym było, ze tak szybko, ale doktora oceniam za profesjonalistę i bardzo konkretnego człowieka. I zdecydowanie bede dalej jego pacjentkom.

  • Dodał: Weronika Golczynska ( 2016-02-08 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Jestem bardzo zadowolona z dr klosinskiego. Poznałam go gdy wykonywał mi w madurowiczu pierwsza cesarkę. W drugiej ciąży on mi ja prowadził i było wszystko bez zarzutu. Raz konsultował się z innym lekarzem w sprawie wyniku usg ale to dobrze ze w przeciwieństwie do niektórych nie myśli że zjadł wszystkie rozumy. Wizyty są satysfakcjonująca długie i zawsze miałam z nim dobry kontakt. Drugie cięcie zrobił mi już w Salve w Łodzi i tez było ok, nawet mnie tam odwiedzał i dopytywał o zdrowie. Interesuje się swoimi pacjentkami i o tym już słyszałam tez od kumpelki. Polecam doktora z czystym sumieniem. Weronika

  • Dodał: Katarzyna W ( 2016-02-10 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Doktor Kłosiński przeprowadził mnie w Salvie w Łodzi przez invitro. Stymulacja przebiegła szybko i jakoś bezboleśnie. Udało sie pobrać 9 komórek i były z nich 3 zarodki. Dopiero wprawdzie za drugim razem(przy tych zamrożonych) zaszłam w ciąże ale juz dobijam do końca (37 tydz). Czuje sie z doktorem bezpiecznie, mam z nim dobry kontakt. Teraz będziemy rodzic w Salve, które tez polecam. Generalnie super doktor w bardzo fajnym ośrodku.

  • Dodał: Ewela ( 2016-02-12 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

pieka u doktora Kłosińskiego jest profesjonalna i przebiega w miłej atmosferze. Opieka podczas przygotowania do invitro była przeprowadzana systematycznie i dokładnie. Nigdy nie zostałam pozostawiona w niewiedzy i na wszystkie pytania znalazłam u doktora odpowiedź. Udało sie zajść w ciąże przy pierwszym podejściu. Doktor opiekuje się mną w ciąży i w dalszym ciągu wszystko bez zarzutu. Szkoda tylko że trzeba płacić za każda wizytę:( GORĄCO POLECAM

  • Dodał: Xxx ( 2016-02-16 )
  • Ocena: full_starfull_starempty_starempty_starempty_star

Zbyt krótkie wizyty. Zakręcony nie pamięta wyników. Sam od siebie nic nie mówi. Uważam że naciągane na zabiegi wiedząc że są nikłe szanse na powodzenie. Żeby coś się dowiedzieć samemu trzeba wymyślać pytania

  • Dodał: MamaKrzysia ( 2016-02-18 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Bardzo rzetelny i przyzwoity lekarz. Szczegółowy i skrupulatny. Pomógł mi stać się matką. Może kiedyś jeszcze raz poprowadzi mi ciążę. Polecam.

  • Dodał: Beata ( 2016-02-21 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Bardzo sympatyczny i rozsądny człowiek. Po kilku wizytach u doktora i badaniach zrobiliśmy w gabinecie inseminacje i za 3 razem zaszłam w ciaze. Przyznał ze juz po drugiej rozważaliśmy z partnerem invitro ale doktor nam wytłumaczył zeby jeszcze spróbować zanim pójdziemy dalej. I udało sie. Jestem 2 miesiące po porodzie. Rodziłam w Salve i to tez polecam gorąco. Mamy w domu śliczna Karolinke. Jest to bez dwoch zdań zasługa doktora Kłosinskiego i naszym zdaniem jego profesjonalizmu i rozeznania w temacie niepłodności.

  • Dodał: Renata ( 2016-02-23 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

bardzo sympatyczny i fajny lekarz, ja uważam ze jest stworzony do tego czym się zajmuje, a okresowa jego małomówność dotyczy chyba większościz nas. Sam od siebie czasami rzyczywiscie mówi niewiele ale nigdy nie zostawił mnie bez odpowiedzi na zadane pytanie - ciąża naturalna prowadzona przez doktora bez żadnych komplikacji i zarzutów. POLECAM

  • Dodał: Justys ( 2016-02-25 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Byłam bardzo pozytywnie zaskoczona po wizycie u Pana doktora Kłosińskiego. Chociaz młody wiekiem (i duchem:) pomoc jego była natychmiastowa i skuteczna. Mój problem był prozaiczny a poświecił mi i czas i uwage. Wiem ze do doktora przychodzą tez pacjentki z trudnościami z zajściem w ciaze i tu jest podobno równie skuteczny (córka mojej siostry dzieki pomocy doktora została szczęśliwa mama). Wizyta była sympatyczna i dyskretna. Polecam Pana doktora Kłosinskiego. Specjalista od małych i dużych spraw.

  • Dodał: gj ( 2016-05-19 )
  • Ocena: full_starfull_starempty_starempty_starempty_star

Niestety totalny brak szacunku i pogardliwy ton wobec pacjenta. Nie pamiętam kiedy bylam tak zdenerwowana u lekarza jak na wizycie i tego lekarza.

  • Dodał: Justyna ( 2016-05-24 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Wspaniały specjalista i człowiek. Profesjonalne podejście do pacjenta. Pełen życzliwości i empatii. Zajmował sie mna podczas ciazy, porodu i po porodzie. Zawsze miał dla mnie czas i cierpliwość. POLECAM WSZYSTKIM KOBIETOM.

Korzystanie z Witryny oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Możesz zablokować cookies zmieniając ustawienia w Twojej przeglądarce. Więcej informacji w polityce cookies.x