dr n. med. Witold Kłosiński

Przyjmuje w:

Dodaj opinię:

Suma ocen: 17
Bardzo dobry
12
Dobry
0
Neutralny
0
Słaby
1
Bardzo słaby
4
Ocena:
Opinia:
Pozostało: znaków.
Twoja nazwa:

Opinie o lekarzu:

  • Dodał: ciara ( 2013-02-04 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

co tu pisac najlepszy z najlepszych...i jaki przystojny:)))

  • Dodał: Sara 77 ( 2013-03-03 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Niezwykle miły dr. kompetentny, mądry, kulturalny. Ma olbrzymia wiedzę i w przeciwieństwie do innych korzysta z niej musi być na bierzaco z lekami bo od ręki mi pomógł. Gorąco polecam.

  • Dodał: Sisi ( 2013-05-26 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Dr Klosinski rzeczowo i profesjonalnie zajął sie moim problemem. Rozwiązał uciążliwy problem nawracajavych infekcji. Osobiście uważam go za profesjonalistów i zyczliwego człowieka. Polecam

  • Dodał: Krystyna ( 2014-03-24 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Wizyty u doktora sa konkretne i merytoryczne. Jest doskonalym profesjonalista. Pomógł mi w mojej chorobie i uważam go za godnego polecenia.

  • Dodał: Kasia ( 2014-03-24 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Pan dr Kłosiński opiekował sie mna podczas ciazy. Jest bardzo dokładnym lekarzem, specjalista o dużej wiedzy. Faktem jest ze wizyty sa szybkie ale nigdy nie zostałam bez odpowiedzi na moje pytania, czy w niewiedzy. Nie zamieniłabym go, bo wiem, ze jestem pod fachowa opieka! Polecam

  • Dodał: Jacek Pachulski ( 2013-12-30 )
  • Ocena: full_starempty_starempty_starempty_starempty_star

Jako ojciec niepełnosprawnej Ewy Pachulskiej nie mogę polecić tego Pana. Z powodu złej interpretacji wykresu KTG NIE wykonał cesarskiego cięcia przez co moja córeczka urodziła się w ciężkiej zamartwicy z dużym niedotlenieniem i niedokrwieniem mózgu (apgar 0.0.2.4) Zamiast cieszyć się z narodzin ja wybierałem hospicjum, żeby pożyczyło sprzęt do domu. Nigdy nie usłyszeliśmy słowa przepraszam. SZCZERZE ODRADZAM

  • Dodał: Sylvia ( 2014-01-22 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Dr Kłosiński jest wspaniałym doktorem i człowiekiem. Pomógł przyjść na świat mojej córeczce Julce. Opiekował sie mna przed i po porodzie. Polecam go. To wspaniały lekarz.

  • Dodał: zuza ( 2014-03-18 )
  • Ocena: full_starempty_starempty_starempty_starempty_star

Wizyta trwała max 10 minut. Miły, ale pospieszny i zlekceważył moje objawy. Dobrze, że zmieniłam lekarza w porę.

  • Dodał: Agnieszka ( 2014-08-13 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Dzięki doktorowi jestem w ciąży i to on będzie ją prowadził, jest miły, zawsze pyta jak się czuję, czy mam jakieś pytania, czy wszystko jasne, ma dużą wiedzę, czuję się pod jego opieką bezpiecznie

  • Dodał: niezadowolona ( 2015-11-02 )
  • Ocena: full_starfull_starempty_starempty_starempty_star

Pan doktor podchodzi do pacjentek bardzo rutynowo. Nawet nie jest zainteresowany wynikami badan. Jesli ktoras kobieta zajdzie w ciaze bedac pod opieka doktora to przypadek,nie zasluga leczenia. Przesadza z hormonami zlecanymi pacjetkom. Ignorant. Nie polecam-przestrzegam.

  • Dodał: Monika ( 2016-01-05 )
  • Ocena: full_starempty_starempty_starempty_starempty_star

Zgadzam się z wypowiedzią, iż jest ignorantem,lekceważącym wyniki badań. Z martwym plodem w 12 tygodniu ciąży chciał mnie przetrzymać w szpitalu bez wykonania zabiegu przez 4 dni -moim zdaniem było to spowodowane weekendem. STANOWCZO ODRADZAM

  • Dodał: Magda ( 2016-01-09 )
  • Ocena: full_starempty_starempty_starempty_starempty_star

Zdecydowanie odradzam!!! Ignorancja, brak empatii i podejścia do pacjenta. Nie wiem, skąd biorą się te dobre opinie? Nigdy nie byłam tak zrażona do lekarza, jak po odbytej wizycie u tego pana. Nie dajcie się omamić tym pozytywnym komentarzom, bo są o wiele lepsi lekarze przede wszystkim z powołaniem i szacunkiem do pacjenta.

  • Dodał: Magdalena M ( 2016-02-04 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Rzetelny i konkretny specjalista. W mojej opinii bardzo dobry lekarz. Przygotował mnie do in vitro W Salve w Łodzi i dzieki niemu w zeszłym tygodniu urodziłam zdrowa i piękna córeczkę. Opiekował sie mna do samego końca i jeszcxe po cięciu cesarskim dwa razy odwiedził w szpitalu. Nie zgadzam sie z poprzednim komentarzem bo bywa zdecydowany i małomówny ale na pewno nie ignoruje pacjentek. Ja osobiście go polecam nie tylko tu na forum ale rownież koleżankom i siostrze.

  • Dodał: Frędzelek ( 2016-02-08 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Absolutnie nie zgadzam sie z tym negatywnym komentarzem. 3 miesiące temu trafiłam do doktora po 2 latach leczenia niepłodności u innego lekarza w Łodzi. Wizyty były rzeczowe bez zbędnych umizgiwan i juz po pierwszym monitoringu cyklu zaowocowały ciaza. Jestem przeszczęśliwa. Wiem ze i trochę szczęścia w tym było, ze tak szybko, ale doktora oceniam za profesjonalistę i bardzo konkretnego człowieka. I zdecydowanie bede dalej jego pacjentkom.

  • Dodał: Weronika Golczynska ( 2016-02-08 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Jestem bardzo zadowolona z dr klosinskiego. Poznałam go gdy wykonywał mi w madurowiczu pierwsza cesarkę. W drugiej ciąży on mi ja prowadził i było wszystko bez zarzutu. Raz konsultował się z innym lekarzem w sprawie wyniku usg ale to dobrze ze w przeciwieństwie do niektórych nie myśli że zjadł wszystkie rozumy. Wizyty są satysfakcjonująca długie i zawsze miałam z nim dobry kontakt. Drugie cięcie zrobił mi już w Salve w Łodzi i tez było ok, nawet mnie tam odwiedzał i dopytywał o zdrowie. Interesuje się swoimi pacjentkami i o tym już słyszałam tez od kumpelki. Polecam doktora z czystym sumieniem. Weronika

  • Dodał: Katarzyna W ( 2016-02-10 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Doktor Kłosiński przeprowadził mnie w Salvie w Łodzi przez invitro. Stymulacja przebiegła szybko i jakoś bezboleśnie. Udało sie pobrać 9 komórek i były z nich 3 zarodki. Dopiero wprawdzie za drugim razem(przy tych zamrożonych) zaszłam w ciąże ale juz dobijam do końca (37 tydz). Czuje sie z doktorem bezpiecznie, mam z nim dobry kontakt. Teraz będziemy rodzic w Salve, które tez polecam. Generalnie super doktor w bardzo fajnym ośrodku.

  • Dodał: Ewela ( 2016-02-12 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

pieka u doktora Kłosińskiego jest profesjonalna i przebiega w miłej atmosferze. Opieka podczas przygotowania do invitro była przeprowadzana systematycznie i dokładnie. Nigdy nie zostałam pozostawiona w niewiedzy i na wszystkie pytania znalazłam u doktora odpowiedź. Udało sie zajść w ciąże przy pierwszym podejściu. Doktor opiekuje się mną w ciąży i w dalszym ciągu wszystko bez zarzutu. Szkoda tylko że trzeba płacić za każda wizytę:( GORĄCO POLECAM

Korzystanie z Witryny oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Możesz zablokować cookies zmieniając ustawienia w Twojej przeglądarce. Więcej informacji w polityce cookies.x