dr n. med. Witold Kłosiński

Przyjmuje w:

Dodaj opinię:

Ogólna ocena: 4.24
Suma ocen: 38
Bardzo dobry
30
Dobry
0
Neutralny
0
Słaby
3
Bardzo słaby
5
Ocena:
Opinia:
Pozostało: znaków.
Twoja nazwa:

Opinie o lekarzu:

  • Dodał: ( 2013-02-04 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

co tu pisac najlepszy z najlepszych...i jaki przystojny:)))

  • Dodał: ( 2013-03-03 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Niezwykle miły dr. kompetentny, mądry, kulturalny. Ma olbrzymia wiedzę i w przeciwieństwie do innych korzysta z niej musi być na bierzaco z lekami bo od ręki mi pomógł. Gorąco polecam.

  • Dodał: ( 2013-05-26 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Dr Klosinski rzeczowo i profesjonalnie zajął sie moim problemem. Rozwiązał uciążliwy problem nawracajavych infekcji. Osobiście uważam go za profesjonalistów i zyczliwego człowieka. Polecam

  • Dodał: ( 2014-03-24 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Wizyty u doktora sa konkretne i merytoryczne. Jest doskonalym profesjonalista. Pomógł mi w mojej chorobie i uważam go za godnego polecenia.

  • Dodał: ( 2014-03-24 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Pan dr Kłosiński opiekował sie mna podczas ciazy. Jest bardzo dokładnym lekarzem, specjalista o dużej wiedzy. Faktem jest ze wizyty sa szybkie ale nigdy nie zostałam bez odpowiedzi na moje pytania, czy w niewiedzy. Nie zamieniłabym go, bo wiem, ze jestem pod fachowa opieka! Polecam

  • Dodał: ( 2013-12-30 )
  • Ocena: full_starempty_starempty_starempty_starempty_star

Jako ojciec niepełnosprawnej Ewy Pachulskiej nie mogę polecić tego Pana. Z powodu złej interpretacji wykresu KTG NIE wykonał cesarskiego cięcia przez co moja córeczka urodziła się w ciężkiej zamartwicy z dużym niedotlenieniem i niedokrwieniem mózgu (apgar 0.0.2.4) Zamiast cieszyć się z narodzin ja wybierałem hospicjum, żeby pożyczyło sprzęt do domu. Nigdy nie usłyszeliśmy słowa przepraszam. SZCZERZE ODRADZAM

  • Dodał: ( 2014-01-22 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Dr Kłosiński jest wspaniałym doktorem i człowiekiem. Pomógł przyjść na świat mojej córeczce Julce. Opiekował sie mna przed i po porodzie. Polecam go. To wspaniały lekarz.

  • Dodał: ( 2014-03-18 )
  • Ocena: full_starempty_starempty_starempty_starempty_star

Wizyta trwała max 10 minut. Miły, ale pospieszny i zlekceważył moje objawy. Dobrze, że zmieniłam lekarza w porę.

  • Dodał: ( 2014-08-13 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Dzięki doktorowi jestem w ciąży i to on będzie ją prowadził, jest miły, zawsze pyta jak się czuję, czy mam jakieś pytania, czy wszystko jasne, ma dużą wiedzę, czuję się pod jego opieką bezpiecznie

  • Dodał: ( 2015-11-02 )
  • Ocena: full_starfull_starempty_starempty_starempty_star

Pan doktor podchodzi do pacjentek bardzo rutynowo. Nawet nie jest zainteresowany wynikami badan. Jesli ktoras kobieta zajdzie w ciaze bedac pod opieka doktora to przypadek,nie zasluga leczenia. Przesadza z hormonami zlecanymi pacjetkom. Ignorant. Nie polecam-przestrzegam.

  • Dodał: ( 2016-01-05 )
  • Ocena: full_starempty_starempty_starempty_starempty_star

Zgadzam się z wypowiedzią, iż jest ignorantem,lekceważącym wyniki badań. Z martwym plodem w 12 tygodniu ciąży chciał mnie przetrzymać w szpitalu bez wykonania zabiegu przez 4 dni -moim zdaniem było to spowodowane weekendem. STANOWCZO ODRADZAM

  • Dodał: ( 2016-01-09 )
  • Ocena: full_starempty_starempty_starempty_starempty_star

Zdecydowanie odradzam!!! Ignorancja, brak empatii i podejścia do pacjenta. Nie wiem, skąd biorą się te dobre opinie? Nigdy nie byłam tak zrażona do lekarza, jak po odbytej wizycie u tego pana. Nie dajcie się omamić tym pozytywnym komentarzom, bo są o wiele lepsi lekarze przede wszystkim z powołaniem i szacunkiem do pacjenta.

  • Dodał: ( 2016-02-04 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Rzetelny i konkretny specjalista. W mojej opinii bardzo dobry lekarz. Przygotował mnie do in vitro W Salve w Łodzi i dzieki niemu w zeszłym tygodniu urodziłam zdrowa i piękna córeczkę. Opiekował sie mna do samego końca i jeszcxe po cięciu cesarskim dwa razy odwiedził w szpitalu. Nie zgadzam sie z poprzednim komentarzem bo bywa zdecydowany i małomówny ale na pewno nie ignoruje pacjentek. Ja osobiście go polecam nie tylko tu na forum ale rownież koleżankom i siostrze.

  • Dodał: ( 2016-02-08 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Absolutnie nie zgadzam sie z tym negatywnym komentarzem. 3 miesiące temu trafiłam do doktora po 2 latach leczenia niepłodności u innego lekarza w Łodzi. Wizyty były rzeczowe bez zbędnych umizgiwan i juz po pierwszym monitoringu cyklu zaowocowały ciaza. Jestem przeszczęśliwa. Wiem ze i trochę szczęścia w tym było, ze tak szybko, ale doktora oceniam za profesjonalistę i bardzo konkretnego człowieka. I zdecydowanie bede dalej jego pacjentkom.

  • Dodał: ( 2016-02-08 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Jestem bardzo zadowolona z dr klosinskiego. Poznałam go gdy wykonywał mi w madurowiczu pierwsza cesarkę. W drugiej ciąży on mi ja prowadził i było wszystko bez zarzutu. Raz konsultował się z innym lekarzem w sprawie wyniku usg ale to dobrze ze w przeciwieństwie do niektórych nie myśli że zjadł wszystkie rozumy. Wizyty są satysfakcjonująca długie i zawsze miałam z nim dobry kontakt. Drugie cięcie zrobił mi już w Salve w Łodzi i tez było ok, nawet mnie tam odwiedzał i dopytywał o zdrowie. Interesuje się swoimi pacjentkami i o tym już słyszałam tez od kumpelki. Polecam doktora z czystym sumieniem. Weronika

  • Dodał: ( 2016-02-10 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Doktor Kłosiński przeprowadził mnie w Salvie w Łodzi przez invitro. Stymulacja przebiegła szybko i jakoś bezboleśnie. Udało sie pobrać 9 komórek i były z nich 3 zarodki. Dopiero wprawdzie za drugim razem(przy tych zamrożonych) zaszłam w ciąże ale juz dobijam do końca (37 tydz). Czuje sie z doktorem bezpiecznie, mam z nim dobry kontakt. Teraz będziemy rodzic w Salve, które tez polecam. Generalnie super doktor w bardzo fajnym ośrodku.

  • Dodał: ( 2016-02-12 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

pieka u doktora Kłosińskiego jest profesjonalna i przebiega w miłej atmosferze. Opieka podczas przygotowania do invitro była przeprowadzana systematycznie i dokładnie. Nigdy nie zostałam pozostawiona w niewiedzy i na wszystkie pytania znalazłam u doktora odpowiedź. Udało sie zajść w ciąże przy pierwszym podejściu. Doktor opiekuje się mną w ciąży i w dalszym ciągu wszystko bez zarzutu. Szkoda tylko że trzeba płacić za każda wizytę:( GORĄCO POLECAM

  • Dodał: ( 2016-02-16 )
  • Ocena: full_starfull_starempty_starempty_starempty_star

Zbyt krótkie wizyty. Zakręcony nie pamięta wyników. Sam od siebie nic nie mówi. Uważam że naciągane na zabiegi wiedząc że są nikłe szanse na powodzenie. Żeby coś się dowiedzieć samemu trzeba wymyślać pytania

  • Dodał: ( 2016-02-18 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Bardzo rzetelny i przyzwoity lekarz. Szczegółowy i skrupulatny. Pomógł mi stać się matką. Może kiedyś jeszcze raz poprowadzi mi ciążę. Polecam.

  • Dodał: ( 2016-02-21 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Bardzo sympatyczny i rozsądny człowiek. Po kilku wizytach u doktora i badaniach zrobiliśmy w gabinecie inseminacje i za 3 razem zaszłam w ciaze. Przyznał ze juz po drugiej rozważaliśmy z partnerem invitro ale doktor nam wytłumaczył zeby jeszcze spróbować zanim pójdziemy dalej. I udało sie. Jestem 2 miesiące po porodzie. Rodziłam w Salve i to tez polecam gorąco. Mamy w domu śliczna Karolinke. Jest to bez dwoch zdań zasługa doktora Kłosinskiego i naszym zdaniem jego profesjonalizmu i rozeznania w temacie niepłodności.

  • Dodał: ( 2016-02-23 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

bardzo sympatyczny i fajny lekarz, ja uważam ze jest stworzony do tego czym się zajmuje, a okresowa jego małomówność dotyczy chyba większościz nas. Sam od siebie czasami rzyczywiscie mówi niewiele ale nigdy nie zostawił mnie bez odpowiedzi na zadane pytanie - ciąża naturalna prowadzona przez doktora bez żadnych komplikacji i zarzutów. POLECAM

  • Dodał: ( 2016-02-25 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Byłam bardzo pozytywnie zaskoczona po wizycie u Pana doktora Kłosińskiego. Chociaz młody wiekiem (i duchem:) pomoc jego była natychmiastowa i skuteczna. Mój problem był prozaiczny a poświecił mi i czas i uwage. Wiem ze do doktora przychodzą tez pacjentki z trudnościami z zajściem w ciaze i tu jest podobno równie skuteczny (córka mojej siostry dzieki pomocy doktora została szczęśliwa mama). Wizyta była sympatyczna i dyskretna. Polecam Pana doktora Kłosinskiego. Specjalista od małych i dużych spraw.

  • Dodał: ( 2016-05-19 )
  • Ocena: full_starfull_starempty_starempty_starempty_star

Niestety totalny brak szacunku i pogardliwy ton wobec pacjenta. Nie pamiętam kiedy bylam tak zdenerwowana u lekarza jak na wizycie i tego lekarza.

  • Dodał: ( 2016-05-24 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Wspaniały specjalista i człowiek. Profesjonalne podejście do pacjenta. Pełen życzliwości i empatii. Zajmował sie mna podczas ciazy, porodu i po porodzie. Zawsze miał dla mnie czas i cierpliwość. POLECAM WSZYSTKIM KOBIETOM.

  • Dodał: ( 2016-05-31 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Do doktora Kłosińskiego skierowała mnie moja siostra, ktora jest Jego pacjentka. Obie niestety mamy ten sam problem i bezskutecznie staramy sie o zajście w ciaze. U mojej siostry doktor wykonał laparoskopię w szpitalu w Madurowiczu i tam odwiedzajac ja zamieniłam z nim kilka zdań i po pomoc zaprosił mnie wraz z mężem do Salve w Łodzi gdzie przyjmuje. Wizyta u niego była bardzo rzeczowa i przebiegała w miłej atmosferze a to dla nas ważne bo oboje uważamy z mężem ten temat za delikatny i trudni nam sie o tym rozmawia. Doktor zlecił nam bardzo, bardzo duzo badan( minus jest taki, ze koszt to prawie 2tys zł) ale wytłumaczył po co i dlaczego warto je od razy zrobic. Nie prawda jest jakoby była to krótka wizyta. Za pierwszym razem trwała ok 20min. Wiadomo ze jak teraz przychodzę na tak zwane USG owulacji to trwa to krócej aleprzrciez wiemy po co tam chodzimy i zawsze doktor odpowiada na moje pytania. Siostra moja jest juz w 12 tyg ciazy po inseminacji u dr Kłosińskiego. My na razie próbujemy jeszcze wlasnych sił z niewielka pomocą lekarza ale po wakacjach chyba tez pójdziemy w tym kierunku. Wymieniłam juzkilka opinii z pacjentkami z "kolejki" pod gabinetem i jestemy wszystkie zadowolonymi pacjentkami. Cześć juz ma swój cel w brzuchu inne jeszcze sie starają, a doktor cierpliwie pomaga. POLECAM z czystym sumieniem pacjentkom starającym sie o dziecko. Bez ceregieli i bajdurzenia za to konkretnie, profesjonalnie i do celu. Co kto lubi i woli;)"

  • Dodał: ( 2016-08-10 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Wspaniałe prowadzenie ciąży zmobilizowało mnie, żeby po porodzie wystawić Panu Doktorowi pozytywną opinię - może komuś pomoże ona wybrać dobrego specjalistę ;-) Fachowość i troska o pacjenta sprawiły, że ten okres 9 miesięcy minął mi spokojnie. Pan Doktor odpowiada na wszystkie pytania i regularnie wysyła na badania. Mój maluszek ułożony był miednicowo, co skutkowało porodem poprzez cesarskie cięcie, które wykonał Pan Doktor. Bardzo zależało mu, żeby to właśnie On pomógł przyjść na świat mojemu maluszkowi i dopilnował w szpitalu tego, że to On zrobi tą operację ;-) Dziś jestem szczęśliwą mamą, zdrowej, cudownej córeczki Lenki i za to jestem mu bardzo wdzięczna. Jeśli będę jeszcze w ciąży, to na pewno wybiorę Pana Doktora do jej prowadzenia. Zdecydowanie polecam ;-)

  • Dodał: ( 2016-10-31 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Fantastyczny lekarz; nasza corcia Hania jest na świecie dzieki pomocy doktora Kłosińskiego. Czuliśmy sie w ciazy bezpiecznie. Zawsze o wszystkim poinformowani. Zawsze z możliwością pytan i rozwiania watpliwosci. Druga ciaza juz wkrótce. Tylko dr Kłosiński

  • Dodał: ( 2016-12-09 )
  • Ocena: full_starempty_starempty_starempty_starempty_star

Podchodzi do pacjenta strasznie rutynowo, to jest okropne. Zajmuje sie wszystkim tylko nie pacjentem, wszystko na odczep się. Bardzo smutne i nieprzyjemne przeżycie. Po usg nic nie powiedział nic nie wyjaśnił i kazał wyjść. Na prośbę zobaczenia wydruków z USG wyśmiał mnie i powiedział że to koniec wizyty. Bardzo lekceważące podejście. Serdecznie odradzam wizytę, dramat jakiś. Nigdy więcej u tego doktora.

  • Dodał: ( 2016-12-17 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Witam, Dr Kłosiński prowadził ciążę mojej partnerki. Dzięki jego opiece mamy teraz wspaniałą córeczkę. Ciąża nie należała do najłatwiejszych i kilka razy w trakcie jej trwania zachodziła potrzeba hospitalizacji. W takich sytuacjach doktor bez wahania, kierując się dobrem dziecka wystawiał skierowanie nawet wbrew grymasom:) Jest miłym i rzetelnym lekarzem. Jest przy tym skrupulatny i nie odpuszcza szczegółów - jeżeli tylko pojawiają się wątpliwości zawsze zleca dodatkowe badania. Potrafi słuchać i wyczerpująco odpowiada na wszytkie pytania. A wizyty nie trwają wcale krótko tylko zawsze tyle ile potrzeba. Miło, sympatycznie a przy tym konkretnie i rzeczowo.

  • Dodał: ( 2016-12-18 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Doktor Kłosiński przygotował mnie do IVF w Salve w Łodzi. Mimo dużej uciążliwości procedury i dojazdów (jestem z innego województwa) udało nam się dzięki Niemu przez to jakoś przebrnąć. Dziękujemy. W oczekiwaniu na betę...

  • Dodał: ( 2016-12-20 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Pan dr Kłosiński prowadził dwie moje ciąże . Dzięki jego opiece mam 2 wspaniałe córeczki. Jego, wiedza, fachowość i zaangażowanie na każdym etapie ciąży były nieocenione. Pan doktor w przypadku jakichkolwiek wątpliwości kieruje na konsultacje bądź dodatkowe badania. Polecam szczerze i cieszę się, że dzięki dr. Kłosińskiemu mogę cieszyć się macierzyństwem. Panie doktorze bardzo dziękuję !

  • Dodał: ( 2017-01-04 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Fantastyczny specjalista w dziedzinie INVITRO; dzięki niemu mamy piękne 2 córeczki. Dziękujemy doktorze. Fakt - małomówny, ale fachowy, dokładny, obeznany w temacie. Ilość leków przepisanych dość spora ale płynnie wszystko wytłumaczył. Jesteśmy z mężem zachwyceni. Temat ostatnio trudny w kraju wiec na Znanym Lekarzu nie można dodać opinii anonimowo tylko trzeba sie logować przez fejsa, a kto wie co ta władza wymyśli. Zatem anonimowo ale z całego serca doktorze dziękujmy. Jest Pan mistrz;))))

  • Dodał: ( 2017-01-13 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Starania 5 latanie o dziecko nauczyły mnie wiele pokory i cierpliwością. Najpierw kliniki w Warszawie potem Gameta na końcu Salve i dr klosinski. Byliśmy juz z mężem mocno zrezygnowany idąc na 3 InVitro. Ale Pan Klosinski okazał sie strzałem w dziewiątkę. Podszedł do nas indywidualnie co czuliśmy juz po pierwszej wizycie. W Gamecie w Rzgowie był kotlet raz. Taśma, byle szybciej. Czas poświęcony przez dr Kłosińskiego zaowocował od razu lepszym wybielam komórek i następnie zarodków (5 blastocysty). Pierwszy transfer nieudany.:( i znowu dr cos wymyślił. I juz za drugim razem sie udało. Koszmarny okres czasu zakończony upragnionym Synkiem. I mamy jeszcze zarodki;) dziki dr spełnia sie nasze marzenie, wydawałoby sie ze nie do spełnienia. DZIĘKUJEMY.

  • Dodał: ( 2017-01-17 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Zgadzam się ze wszystkimi pozytywnymi komentarzami, jeśli borykacie się z problemem niepłodności to tylko dr Kłosiński, my też dzięki niemu mamy synka, pewnie przeprowadził nas przez procedurę in vitro i za pierwszym razem zaszlam w ciążę, poleca

  • Dodał: ( 2017-01-22 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

powiedziałabym WYBITNY!!! uratował mi życie...tak myślę... tak mówili w szpitalu... rozpoznał ciążę pozamaciczną, gdy inny lekarza zapewniał, że trzeba jeszcze zaczekać bo nic nie widać... bolał mnie brzuch i On tego samego dnia powiedział mi, że widzi ciążę ale w jajowodzie... wysłał natychmiast d0 szpitala..tam lekarz juz nie czekał bo zbierała mi sie krew w brzuchu.. operacja trwała godzinę... dzień póżniej dr Kłosiński mnie odwiedził, opiekował się... na prawdę słowami wdzięczności nie wyraże. Może przeszadzam i nie bylo az tak dramatycznie ale czuje , że gdyby nie On byłoby ze mną krucho..DZIEKUJE i polecam Go gorąco wszystkim szukającym dobrego specjlizsty.

  • Dodał: ( 2017-02-03 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Dzieki dr Kłosińskiemu urodziłam właśnie zdrowe bliźniaczki w Salve. Dziękujemy Panu za prowadzenie ciazy, cięcie i opiekę po porodzie. Wszystko odbywało sie w miłej atmosferze, dużej życzliwości w poczuciu profesjonalnej opieki wykwalifikowanego lekarza. Szczerze polecam doktora.

  • Dodał: ( 2017-02-07 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Podobnie jak panie powyżej my rownież zawdzięczamy w dużej części naszego Olka doktorowi Kłosińskiemu. Nie bede sie turaj rozpisywać o jego zaangażowaniu, wiedzy indywidualnym podejście itd. Jesteśmy wdzięczni i dziękujemy. A z naszej strony gorąco polecamy. Moja kuzynka tez chodzi do doktora. Wprawdzie sie do tej pory nie udało, ale doktor cos zmienia, zleca nowe badania. Wierzymy ze i im pomoze.

  • Dodał: ( 2017-02-14 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Faktycznie wizyty u doktora sa dynamiczne;) jednak nigdy nie byłam niedoinformowana. Wszystkie informacje dotyczące mojego leczenia zawsze były mi przekazane w całości a jak była potrzeba powtórzenia bo czesto czegoś nie rozumiałam to doktor powtarzał. To tytułem wstępu. A tytulemwlascuwym to mamy w wieku 39 lat dzidziusia Dzieki doktora wiedzy i zaangażowaniu. Cała procedura invitro chodź dla nas laików bardzo skomplikowana okazała sie zupełnie do ogarnięcia. Jesteśmy wdzięczni doktorowi. I baaardzo szczęśliwi. Polecamy i doktora i klinikę Salve.

Korzystanie z Witryny oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Możesz zablokować cookies zmieniając ustawienia w Twojej przeglądarce. Więcej informacji w polityce cookies.x