dr Agnieszka Czarnecka-Świerkot

Przyjmuje w:

Dodaj opinię:

Ogólna ocena: 4.50
Suma ocen: 16
Bardzo dobry
14
Dobry
0
Neutralny
0
Słaby
0
Bardzo słaby
2
Ocena:
Opinia:
Pozostało: znaków.
Twoja nazwa:

Opinie o lekarzu:

  • Dodał: ( 2013-02-25 )
  • Ocena: full_starempty_starempty_starempty_starempty_star

Jak najdalej od tego lekarza, opryskliwa, zmęczona już o godz. 11.30 (ma dosyć TYCH pacjentek)???!!!, najchętniej wystawić intruza za drzwi. Pani doktor pracuje również w szpitalu na Madalińskiego...może zmieni swoje podejście do pacjentek, bo to nie żywy towar tylko człowiek, który nie bez powodu chodzi do lekarza.

  • Dodał: ( 2013-04-30 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Pani dr prowadzi całą moja ciążę (obecnie 8 miesiąc) i bardzo dobrze oceniam jej pomoc. Reagowała na wszystkie nieprawidłowości w przebiegu ciąży i zawsze miała czas na wyjaśnienie ewentualnych wątpliwości.

  • Dodał: ( 2013-05-07 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Najlepsza pani doktor!!! Prowadzi od początku moją ciąże a jestem w 34 tyg i nie zmianiłabym jej na nikogo innego. Jest profesjonalna, odpowiada na każde niepokojące pytanie w sposób wyczerpujący. Polecam :)

  • Dodał: ( 2013-06-11 )
  • Ocena: full_starempty_starempty_starempty_starempty_star

Żenada nie interesuje ją nic po za własnym ego

  • Dodał: ( 2013-08-09 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

nie wiem skad te zle opinie, idac do lekarza chyba nikt nie oczukje glaskania po glowie, pani dr prowadzi juz moja druga skomplikowana ciaze i wiem ze za kazdym razem robila wszystko i robi by mi pomoc. b. dobry lekarz - polecam

  • Dodał: ( 2013-09-19 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Pani doktor prowadziła moje dwie poważnie zagrożone ciążę. W obu przypadkach robiła wszystko co możliwe, abym jak najpóźniej urodziła. Dzięki jej profesjonalizmowi, zaangażowaniu i chęci pomocy, moje dzieciątka są zdrowe, prawidłowo się rozwijają i są na tym świecie. Wszystkim polecam Panią Agnieszką - to profesjonalna, ciepła osoba, zawsze życzliwa.

  • Dodał: ( 2013-10-18 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Trudno mi uwierzyć w opinię że Pani Doktor jest opryskliwa. Chodzę do Pani Agnieszki od kilku lat na rutynowe badania. Gdy pojawiły sie zagrożenia "zasypała" mnie niezbędnymi badaniami i do dziś jest moim DOBRYM OPIEKUNEM. Nigdy nie widziałam Pani Doktor zniecierpliwionej czy opryskliwej. Wręcz przeciwnie .... jest to oaza spokoju i bardzo uprzejma dla pacjetek.

  • Dodał: ( 2013-10-26 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

najlepszy lekarz pod słońcem

  • Dodał: ( 2013-11-03 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Pani dr prowadzi moją ciążę od początku,a jestem już w 33 tygodniu. Jest profesjonalna, cierpliwa i na każde moje pytanie odpowiada wyczerpująco. POLECAM

  • Dodał: ( 2013-11-18 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Ja również zastanawiam się z kąt te negatywne opinie. Jestem w 34 tygodniu ciąży i uważam że to bardzo dobry lekarz. Miła, spokojna osoba

  • Dodał: ( 2014-01-09 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Jestem zaskoczona tą negatywną opinią. Moją zagrożoną ciążę prowadziła na przełomie 2011 i 2012 roku oraz wcześniejsze leczenie ginekologiczne. Potwierdzam wszystkie pozytywne opinie. Zawsze miła, cierpliwa i uprzejma. Zainteresowana pacjentką i wnikliwie analizująca bieżący stan zdrowia jak i ciąży. Polecam

  • Dodał: ( 2014-01-23 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Leczę się u Pani Doktor od czasu, kiedy w 2011r. poroniłam. Obecnie mam 5-mies. córeczkę. Dzięki Pani Doktor druga ciąża przebiegła bez żadnych komplikacji, nawet mogłam pracowac do 8-go miesiąca. Od początku miałam świetnie dobrane leki. Zawsze poświęca dużo czasu swoim pacjentkom, dokładnie bada i wszystko wyjaśnia (dlatego można spotkac się z opóźnieniem w gabinecie). Wizyty tuż przed samym porodem i sam poród w Szpitalu na Madalińskiego (gdzie pracuje Pani Doktor), poprzez planowe cesarskie cięcie, również przebiegł bardzo sprawnie i bez zastrzeżeń. Jestem bardzo wdzięczna za całą pomoc i opiekę w tym szczególnym okresie. Z całego serca dziękuję Pani Doktor i pozdrawiam serdecznie.

  • Dodał: ( 2014-08-11 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Świetny lekarz. Negatywne opinie wydaje mi się, że są wystawiane przez zazdrosną konkurencję. Pani doktor jako jedyny ginekolog, który mnie badał podeszła do sprawy profesjonalnie i nie zbagatelizowała moich słów. Zbadała i okazało się, że mam podwójną macicę. Pracę pani doktor oceniam na 6+ miła, spokojna, słuchająca i najważniejsze kompetentna.

  • Dodał: ( 2015-04-15 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Niesamowity lekarz, niesamowita osoba. Pani doktor posiada ogromną wiedzę i doświadczenie, lekarz z prawdziwego zdarzenia, z pasją i chęcią do pracy. Do każdej pacjentki podchodzi indywidualnie. Żeby tego było mało, prócz tego, że Pani doktor jest świetnym lekarzem jest też niesamowitą osobą, bardzo ciepłą, miłą, pomocną, jak i profesjonalną. Szczerze polecam wszystkim i nie zgadzam się z negatywnymi opiniami.

  • Dodał: ( 2016-10-15 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Kompetentna,miła ,sympatyczna ,rzeczowa,skuteczna.Polecam z pełną odpowiedzialnością.Anna

  • Dodał: ( 2016-11-10 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Świetny lekarz, przemiła osoba pełna pasji do wykonywanego przez siebie zawodu, jako pacjent czułam ze jestem otoczona najlepsza opieka.

Strona chwilowo niedostępna...
Korzystanie z Witryny oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Możesz zablokować cookies zmieniając ustawienia w Twojej przeglądarce. Więcej informacji w polityce cookies.x