lek. med. Ewa Rekosz-Łoboda

Przyjmuje w:

Dodaj opinię:

Ogólna ocena: 4.00
Suma ocen: 10
Bardzo dobry
7
Dobry
0
Neutralny
0
Słaby
2
Bardzo słaby
1
Ocena:
Opinia:
Pozostało: znaków.
Twoja nazwa:

Opinie o lekarzu:

  • Dodał: ( 2015-08-17 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

miła, sympatyczna, konkretna pani doktor, bardzo pomogła mi w mojej chorobie, wszystko dokładnie wytłumaczyła,polecam

  • Dodał: ( 2016-02-18 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

bardzo miła i dociekliwa, konkretna, z umiejętnością powiązania różnych dolegliwości- to rzadkość

  • Dodał: ( 2016-03-22 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Jestem zachwycony fachowoscią ,wiedzą oraz wspaniałym podejściem Pani doktor do pacjenta.

  • Dodał: ( 2016-06-02 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Polecam Panią Doktor, bardzo skrupulatnie się o wszystko pyta,stawia trafne diagnozy. Choć jest młoda, widać, że ma wiedzę i potrafi scalać objawy. Przy tym jest miła, uśmiechnięta. Czuć, ze jest zainteresowana losem pacjenta. Jeszcze raz POLECAM!!!

  • Dodał: ( 2016-12-19 )
  • Ocena: full_starfull_starempty_starempty_starempty_star

Z Panią Doktor miałam kontakt dwa razy w przychodni Dolmed. Jestem bardzo niezadowolona z wizyt. Pani Doktor zlekceważyła ewidentne objawy skórne, jak i wyniki lekko przekraczające normę, opiniując, że może to wszystko ma podłoże psychiczne. Nie chciała zlecić dokładniejszych badań krwi, pomimo wyników ponad normę. Nawet nie poinformowała jakie są konsekwencje podwyższonej glukozy oraz że trzeba uważać na to dietę. Po przeprowadzonych prywatnie, na własny koszt badaniach okazało się że mam hiperinsulinemie. Poza tym, Pani Doktor była nieprzyjemna i potraktowała mnie lekceważąco. Nie polecam tej niekompetentnej lekarki.

  • Dodał: ( 2017-01-23 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

bardzo miła, kontaktowa Pani Doktor, stawia trafne diagnozy. Zapowiada się na dobrego profesjonalistę, pozdrawiam

  • Dodał: ( 2017-04-21 )
  • Ocena: full_starempty_starempty_starempty_starempty_star

(...) wiedza i podejście do pacjenta to istna tragedia!Jak na Biogenes to żal,że taki lekarz psuje im opinie.!

(Część opinii usunięta jako niezgodna z regulaminem.Administrator.)

  • Dodał: ( 2017-04-21 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Pani doktor Ewa jest lekarzem, który chce za wszelką cenę pomóc pacjentowi...wytłumaczy dokładnie w taki sposób, że pacjent po wyjściu z gabinetu dobrze wie co mu dolega. Polecam

  • Dodał: ( 2017-08-16 )
  • Ocena: full_starfull_starempty_starempty_starempty_star

Byłam u pani Ewy i wcale nie jest miłą ani sympatyczną lekarką. Przyszłam z wysypką na nodze i na szyi i w ogóle nie raczyła spojrzeć na wysypkę tylko przeprowadzała rozmowy ze swoją córką zamiast zainteresować się mną. Nie polecam tej lekarki bo nie jestem z niej zadowolona.

  • Dodał: ( 2017-09-26 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Polecam panią doktor . Jest wysokiej klasy specjalistą w zakresie chorob wewnetrznych. Bardzo duzo czasu poświęca na postawienie własciwej diagnozy a zarazem jest miłą i sympatyczą Panią Doktor.

Korzystanie z Witryny oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Możesz zablokować cookies zmieniając ustawienia w Twojej przeglądarce. Więcej informacji w polityce cookies.x