dr n. med. Roman Massopust

Przyjmuje w:

Dodaj opinię:

Suma ocen: 12
Bardzo dobry
6
Dobry
0
Neutralny
0
Słaby
2
Bardzo słaby
4
Ocena:
Opinia:
Pozostało: znaków.
Twoja nazwa:

Opinie o lekarzu:

  • Dodał: pacjent ( 2012-11-01 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

kompetencja,warto skorzystać

  • Dodał: izabela ( 2012-11-01 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

doskonały, bardzo mi pomógł, dziękuję i polecam wszystkim

  • Dodał: wdzięczny pacjent ( 2012-10-04 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

konkretny,wzbudza zaufanie, pomógł mi, polecam

  • Dodał: Marta ( 2012-12-17 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Bardzo gorąco polecam Pana Doktora, przemiły, cierpliwy z ogromną wiedzą, a najbardziej jestem wdzięczna temu Panu za to, że znowu dzięki niemu chce mi się żyć:)

  • Dodał: już zdrowy pacjent ( 2013-06-14 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

super

  • Dodał: Tomasz ( 2013-09-12 )
  • Ocena: full_starfull_starempty_starempty_starempty_star

taki sobie, byle jaki

  • Dodał: Jadwiga ( 2014-03-23 )
  • Ocena: full_starempty_starempty_starempty_starempty_star

bada jak ma czas... jak się spieszy do drugiej pracy , badanie polega głównie na wetknięciu pacjentowi urządzenia w odbytnicę, stwierdzeniu iż jest nieprzygotowany do badania chociaż tak nie jest ... i po badaniu... PAN DOKTOR PRZECIEŻ MUSI ZDĄŻYĆ DO NASTĘPNEJ PRACY... ŻYCIE KOSZTUJE.

  • Dodał: Justyna ( 2014-03-27 )
  • Ocena: full_starfull_starfull_starfull_starfull_star

Wysoce kompetentny, cierpliwy lekarz. Analizuje i wyjaśnia aspekty choroby, omawia wyniki przeprowadzonych badań. Szczegółowo odpowiada na zadawane pytania i rozwiewa wszelkie wątpliwości. Daje pacjentowi świadomość, że jest pod właściwą opieką.

  • Dodał: Marek ( 2014-09-03 )
  • Ocena: full_starfull_starempty_starempty_starempty_star

jedni chwalą inni wręcz przeciwnie na mnie wrażenia jakiegoś specjalnego nie zrobił wizyta jak wizyta niczego nowego co by mi miało pomóc nie usłyszałem kobietom to pewnie wizyta u pana doktora dobrze robi na panów to on raczej nie działa

  • Dodał: Zbigniew ( 2014-09-03 )
  • Ocena: full_starempty_starempty_starempty_starempty_star

spóźnił się, a potem bardzo spieszył. Zapomniałem co mam mu powiedzieć

  • Dodał: Zofia ( 2014-09-11 )
  • Ocena: full_starempty_starempty_starempty_starempty_star

polecany, ale czy taki naprawdę dobry??? po wizycie - więcej nie pójdę, szkoda pieniędzy

  • Dodał: Zmaltretowana pacjentka ( 2016-03-16 )
  • Ocena: full_starempty_starempty_starempty_starempty_star

Potwierdzam opinię Pana piszącego, że jak Pan Doktor się spieszy to badanie polega głównie na wetknięciu pacjentowi urządzenia w odbytnicę i stwierdzeniu, że jest nie przygotowany. Miałam pecha, bo prawdopodobnie załapałam się to to też, ponieważ zdarzyło mi się to dwukrotnie i co ciekawe im dłużej pościłam i jadłam tylko budyń i kisiel tym wyższy był stopień nieprzygotowania. A Pan Doktor nawet nie raczył zwrócić uwagi, że coś jest nie tak, tylko gdy próbowałam to powiedzieć to twierdził, że na niego krzyczę.....? Dziwią mnie opinie, że Pan Doktor jest cierpliwy, nie zauważyłam tego w moim przypadku....

Korzystanie z Witryny oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Możesz zablokować cookies zmieniając ustawienia w Twojej przeglądarce. Więcej informacji w polityce cookies.x